För utställare

"Toppenbra tillfälle att möta våra studenter. Jättebra kontakt och hjälp av vår kontaktperson."
"Att få träffa och prata med studenter som för vår del hade relevanta studieinriktningar"
- Utställare MedMässan 2023

MedMässan är er chans att träffa era nya medarbetare. Uppsala universitet ger en utbildning i världsklass och det speglas i våra studenter. Ta chansen att träffa framtidens stjärnskott.

Ny kompetens stiger ut i arbetslivet varje år i Uppsala

Uppsala universitet levererar en högklassig utbildning till tusentals medicinstudenter varje år. Studenterna från hela medicinska sektionen deltar under mässans gång.

5500
Studenter
23
Utbildningar

Plats och lokal

Mässan kommer att hållas på Biomedicinskt centrum (BMC) i Uppsala. Ingången är via Stora entrén (A:11)* och personer ur ledningsgruppen kommer finnas på plats för att möta upp er där. Lokal B:10 är där mässan kommer hållas, vilket ligger nära stora ingången;

https://link.mazemap.com/1b6W4aIi.

*Entré A11 håller på att byggas om. Entrén i år kommer troligtvis att bli A.8, vid sidan av byggnaden. Går att hitta i MazeMap, följ länken ovan.

Biomedicinskt centrum, BMC
Adress: Husargatan 3, 752 37 Uppsala.

Tid

Utställare önskas vara på plats från kl 08.15 och framåt, beroende på eventuellt annat mässmaterial ni har med och behöver göra i ordning på plats. MedMässan är öppen för studenter mellan kl. 9-14.

Parkering

Parkering är biljettlös och finns i anslutning till stora ingången. Man anger fordonets registreringsnummer i automaten eller i appen AimoPark. Betalning i automat sker endast med betalkort. 

Mer information hittar ni på bmc.uu.se.

Förberedelser

Vid er ankomst kommer er utställningsplats vara förberedd och klar efter era önskemål. Vi förutsätter att ni informerat oss om eventuellt medhavda mässmaterial och kommer i tid för att förbereda detta på plats. Ledningsgruppen kommer självklart finnas tillgänglig att hjälpa er iordningställa det hela.

Lunch

Ingen ska behöva gå hungrig! Därför har vi förberett lunchkuponger efter önskat antal, som ni får på plats innan mässans start. Lunchkupongerna går att använda i vår populära campusrestaurang Bikupan, beläget nära lokalen ni befinner er i under dagen. På Bikupan kombinerar du ihop din egen lunch från deras buffé, där restaurangen omsorgsfullt väljer ut och lagar mat ur ett hållbart tänk med fokus på råvaror som är i säsong just nu. Med möjligheten att välja mellan nya växtbaserade rätter och kött eller fisk, hembakt bröd och smakrika röror hoppas vi ni får en mycket trevlig lunch på BMC! Vegetariskt alternativ kommer gå att välja på plats.

MedMässan kommer inte ha stängt under lunchtid, men ni är självklart välkomna att ta er lunch när det passar er. 

Marknadsföring

Vi vill att ni ska synas och höras hos studenterna! Via våra sociala medier når vi som mest effektivt ut till våra medicinestudenter – och vi vill berätta om er verksamhet. 

Vänligen skicka in en kort beskrivning om er verksamhet samt er logga eller annan önskad bild till info@medmassan.se. 

Vilka är vi på plats?

Ledningsgruppen består av en grupp ambitiösa och hängivna heltidsstuderande studenter som arbetar ideellt med denna mässa. Detta innebär att några av oss tyvärr måste tillägna sin tid till studierna under dagen, men vi kommer inte lämna er själva! Under hela dagen är vi minst 3 ansvariga på plats som är redo att hjälpa er och svara på eventuella frågor.

Huvudansvariga kontaktpersoner:

Jennifer Berggren, projektledare MedMässan 2024

tel: ‭+46 72-942 51 82‬

Emmy Leivik, f.d projektledare och vice ordförande i Medicinska sektionen

tel: +46 73-140 34 09